De RaboClub support actie is weer begonnen!!

Voor alle verenigingen:

Meld je vereniging aan voor Rabo ClubSupport!

en maak kans op een leuk bedrag van Rabobank Eindhoven -Veldhoven.

Dit kun je doen tot en met 30 september 2020 met de unieke inschrijflink die de penningmeester eind augustus per mail van de bank heeft ontvangen.
Heb jij als vereniging of stichting geen mail ontvangen? Stuur dan een bericht naar communicatie.rre@rabobank.nl

Jouw stem is geld waard!!
Vorig jaar hebben alle Oerse verenigingen heel veel geld binnengehaald doordat wij als Oerlenaren massaal op onze verenigingen hebben gestemd. Als lid van de Rabobank is jouw stem dus veel geld waard. Stemmen verloopt dit jaar anders dan je gewend bent. Via de Rabo App of via Rabo Internetbankieren kun je stemmen op jouw favoriete club. Je ontvangt dit jaar van ons dan ook geen stemcode per e-mail of post. Stemmen kan gemakkelijk onder de knop 'Zelf regelen'. De stemperiode loopt van 5 tot en met 25 oktober 2020. Alleen leden kunnen stemmen. Als lid van jouw Rabobank kun je alleen stemmen op verenigingen en stichtingen die bankieren bij jouw Rabobank.

Geen Rabo App en Rabo Internetbankieren?

Heb je vorig jaar je stem uitgebracht, maar heb je geen toegang tot de Rabo App en Rabo Internetbankieren, dan ontvang je van de bank een e-mail met unieke stemcode. Met deze code kun je tijdens de stemperiode (5 tot en met 25 oktober 2020) via www.rabobank.nl/clubsupport jouw stem uitbrengen.

Nog geen lid?

Als je klant bent van Rabobank betekent dat niet automatisch dat je ook lid bent. Wil jij er zeker van zijn, dat je jouw favoriete club kunt steunen, zorg er dan voor dat je lid bent. Regel je lidmaatschap gemakkelijk via de Rabo App of via rabobank.nl. Als je lid wordt, betekent dit dat je in de stemperiode van Rabo ClubSupport direct kunt stemmen op jouw vereniging of stichting. Het lidmaatschap van Rabobank is gratis

Word direct lid

Oers de mooiste

In zijn nieuwste column (in Veldhoven.Nieuws.nl) vraagt Thieu Vlemmix zich af of Oers ‘het mooiste meisje van de klas’ is.

Soms komen we tijdens onze wekelijkse looptocht vanuit de richting Oersebaan. De andere keer doorkruisen we de dorpskern van Oers vanuit de Heerbaan en via de Sint Janstraat. Dan weer lopen we over de Zilverbaan en vervolgen met de nieuwbouw van de Zilverackers. Of, via de Heikantsebaan, waarna we de Paleisstraat links laten liggen om richting Oude Kerkstraat te gaan. Zo, komend vanuit verschillende wegen, krijg je van Oers heel diverse beelden. Mooie beelden, telkens opnieuw. Van welke kant je het ook bekijkt en hoeveel conclusies je ook trekt, aan eentje valt niet te tornen. Die staat voor mij onwrikbaar vast: Oers is de bijna perfecte variant op ‘het mooiste meisje van de klas’ waar iedereen verliefd op wordt. Oers is…‘de mooiste van Veldhoven’. (lees hier meer...)

bron: Veldhoven.Nieuws.nl

De Koers van Oers (September 2020)

De Koers van Oers is het dorpsblad van Oerle dat 11 x per jaar
gratis huis aan huis wordt bezorgd bij zo'n 1360 huishoudens in Oerle.

Voor vragen of informatie stuur een berichtje naar:

Klik op het logo van de Koers van Oers om de laatste "Koers van Oers" te bekijken.

Weerkaart Veldhoven

Welkom

De website www.oerle.info is van en voor de Oerse gemeenschap en bevat informatie over de verenigingen, buurtschappen en organisaties.
De Stichting Koers van Oers is de beheerder van deze website.
Kunt u een bijdrage leveren of heeft u vragen, stuur dan een berichtje naar: 

Agenda

september 2020
madiwodovrzazo
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Sponsoren

Albert Heijn Artoli Adviesgroep Coconut Geluidsverzorging De Crom Aannemingsbedrijf De Hoeve Bedrijvencentrum d'n Oerse Have Gasterij 't Dorpsgenot Geitenboerke GLDK advocaten Henri Kox Kapper van der Looy Kolbouw Aannemersbedrijf Leemans Tegelwerken Loodgietersbedrijf Peelen Loon- & Grondverzetbedrijf Gebr. Schoonen Lovano - Kitchen and Bar Martin Flesch Hypotheken en Verzekeringen Schildersbedrijf Robert Segers Severinus: Bijzonder in samenleven! TeCa+ Verhoeven Bakkerij Willem Binnendijk Fotografie

Volg Oerle ook op

UIT IN OERS: Oers Kermis


De kermis staat op het grasveld naast basisschool Sint Jan Baptist.
Lees hier meer over de Coronamaatregelen
 

Steun de Koers

We hopen dat u de Koers van Oers (Facebook en Instagram) en natuurlijk onze website www.oerle.info, een warm hart toedraagt en ons een kleine financiële bijdrage wilt leveren. Momenteel draaien we namelijk met verlies, ondanks onze drukke activiteiten met de boekenmarkt.
Onze drukkosten blijven jaarlijks stijgen omdat er steeds meer Oerlenaren bij komen. En wij willen graag onze nieuwe inwoners ook bij Oerle betrekken.
Dus: steun de Koers en maak vrijwillig een bedrag over of vul ons machtigingsformulier in waarmee u jaarlijks een bijdrage levert. Als ieder gezin 11 euro per jaar 'doneert' dan moet dat voldoende zijn om de Koersen te kunnen blijven drukken en de website in de lucht te houden.

Alvast bedankt voor uw bijdrage!

Klik op het formulier om het te kunnen printen!

Statistieken

11 bezoekers online
Vandaag: 114 unieke bezoekers
Deze week: 258 unieke bezoekers
Totaal: 146117 unieke bezoekers
 

Informatie en nieuws svp doorgeven aan

Deze website is tot stand gekomen m.m.v. Provincie Noord-Brabant (IDOP), Gemeente Veldhoven, Wijkplatform Oerle.