Laatste nieuws

Geplaatst op: 31-10-2020

Geplaatst op: 26-10-2020

Geplaatst op: 15-10-2020

Geplaatst op: 18-09-2020

Nomineer de Oerlenaar van het jaar

Het bestuur van Dorpsvereniging Oerle kent bijna alle inwoners van Oerle die de afgelopen jaren op vrijwilligersgebied van betekenis zijn geweest voor de Oerse gemeenschap. Maar graag horen wij van u (onze dorpsgenoten zelf, ouder dan 12 jaar) wie er genomineerd moet worden voor de Oerlenaar van het jaar 2020.

Hoe werkt het?
Vul het formulier in voorzien van uw naam en adres en van degene die u wilt nomineren. Daarnaast geeft u een (uitgebreide) omschrijving van zijn of haar activiteiten en de argumentatie waarom zij of hij in aanmerking komt voor ‘Oerlenaar van het jaar’.

Uit deze aanmeldingen en mogelijke eigen kandidaten kiest het bestuur van DorpsVereniging Oerle “De Oerlenaar van het jaar 2020".

Dit wordt bekend gemaakt rond half januari 2021. Ivm corona weten we nog niet in welke vorm. De aanmeldingen kunnen vóór 31 december 2020 in een gesloten enveloppe afgeleverd worden bij de secretaris van Dorpsvereniging Oerle, St. Janstraat 21a, 5507 NA Oerle (of in de gele brievenbus van de Koers van Oers).

- U kunt het formulier digitaal invullen en digitaal verzenden via deze link.
- U kunt het formulier zelf downloaden, printen en inleveren/mailen.
- U kunt het formulier uit de Koers van Oers halen, invullen en inleveren/mailen of in de gele brievenbus van de Koers van Oers.

Download hier het aanmeldformulier.

 

BOEKENMARKT OERLE GAAT ONLINE VERLENGD DOOR!

Welkom bij onze BOEKENMARKT OERLE ONLINE!

Bestelformulier op papier:
Via deze link kunt u het bestelformulier printen om het handmatig in te vullen en vervolgens in de gele brievenbus bij d'Ouw School te deponeren. Vul het formulier in, wij kijken of al uw gekozen boeken op voorraad zijn en sturen u een bevestigingsmail met het bedrag dat u ons verschuldigd bent.

Dus....
Ga er lekker bij zitten en scrol door de foto's. Komt u iets tegen dan kunt u het noteren op het bestelformulier. Wij berekenen gunstige prijzen bij grote afname. We pakken de boeken voor u in en u kunt uw pakket bij ons komen afhalen.
Heeft u nog vragen? Mail naar boekenmarkt@koersvanoers.nl.
Namens alle redactieleden van de Koers van Oers, alvast bedankt voor uw bestelling!

De Koers van Oers (November 2020)

De Koers van Oers is het dorpsblad van Oerle dat 11 x per jaar
gratis huis aan huis wordt bezorgd bij zo'n 1370 huishoudens in Oerle.

Voor vragen of informatie stuur een berichtje naar:

Klik op het logo van de Koers van Oers om de laatste "Koers van Oers" te bekijken.

Weerkaart Veldhoven

Welkom

De website www.oerle.info is van en voor de Oerse gemeenschap en bevat informatie over de verenigingen, buurtschappen en organisaties.
De Stichting Koers van Oers is de beheerder van deze website.
Kunt u een bijdrage leveren of heeft u vragen, stuur dan een berichtje naar: 

Agenda

december 2020
madiwodovrzazo
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Sponsoren

Albert Heijn Artoli Adviesgroep Coconut Geluidsverzorging De Crom Aannemingsbedrijf De Hoeve Bedrijvencentrum d'n Oerse Have Gasterij 't Dorpsgenot Gastouderopvang Oerle Geitenboerke GLDK advocaten Henri Kox Kapper van der Looy Kolbouw Aannemersbedrijf Leemans Tegelwerken Loodgietersbedrijf Peelen Loon- & Grondverzetbedrijf Gebr. Schoonen Lovano - Kitchen and Bar Martin Flesch Hypotheken en Verzekeringen Schildersbedrijf Robert Segers Severinus: Bijzonder in samenleven! TeCa+ Verhoeven Bakkerij Willem Binnendijk Fotografie

Volg Oerle ook op

Koopavond bij Molen Sint-Jan

Maandag 23 + 30 november Koopavond bij de molen Sint-jan

Waar: Hoogeind 35; 5507PV, Veldhoven (Oerle)
Tijd: 18:30-20:00
Tot maandag
Lees hier verder....

Steun de Koers

We hopen dat u de Koers van Oers (Facebook en Instagram) en natuurlijk onze website www.oerle.info, een warm hart toedraagt en ons een kleine financiële bijdrage wilt leveren. Momenteel draaien we namelijk met verlies, ondanks onze drukke activiteiten met de boekenmarkt.
Onze drukkosten blijven jaarlijks stijgen omdat er steeds meer Oerlenaren bij komen. En wij willen graag onze nieuwe inwoners ook bij Oerle betrekken.
Dus: steun de Koers en maak vrijwillig een bedrag over of vul ons machtigingsformulier in waarmee u jaarlijks een bijdrage levert. Als ieder gezin 11 euro per jaar 'doneert' dan moet dat voldoende zijn om de Koersen te kunnen blijven drukken en de website in de lucht te houden.

Alvast bedankt voor uw bijdrage!

Klik op het formulier om het te kunnen printen!

Statistieken

5 bezoekers online
Vandaag: 31 unieke bezoekers
Deze week: 290 unieke bezoekers
Totaal: 148472 unieke bezoekers
 

Informatie en nieuws svp doorgeven aan

Deze website is tot stand gekomen m.m.v. Provincie Noord-Brabant (IDOP), Gemeente Veldhoven, Wijkplatform Oerle.