DOE mee met de DVO pubquiz

Aangezien door alle Coronamaatregelen de activiteiten van Boergondisch Oers komen te vervallen en hiermee ook de altijd gezellige pubquiz, dachten wij van de DorpsVereniging Oerle u thuis uit te dagen met de enige echte DVO pubquiz! Opzoeken mag (want dat kunnen wij toch niet controleren) maar nog beter is parate kennis !Met deze quiz zijn heerlijke prijzen te winnen die wij hebben gekocht bij de Oerse horeca gelegenheden. De antwoorden kunt u via het antwoordenformulier (achter de quiz vragen!) mailen naar dorpsvereniging@oerle.info of in de brievenbus doen van onze secretaris, Sint Janstraat 21a. Doe dit voor 15 juli ! Diegene met de meeste punten wint de quiz, wanneer er meerdere inzenders zijn met de hetzelfde aantal punten, zullen de winnaars middels loting aangewezen worden. Bekijk hier de hele quiz en puzzel ze!

Aangepaste donateursactie Groen en Keurig

Ieder jaar in juni houden wij (Bloemenvereniging Groen en Keurig) onze donateursronde. Een arbeidsintensieve ronde, deur na deur, maar voor de contacten prima. Dankzij velen van jullie kunnen wij de nodige investeringen doen. Wij hebben geen subsidie. Jullie bijdragen zijn onze inkomsten. De af te halen bloemen voor jullie in augustus, september en oktober zijn onze grote dank hiervoor.
Dit jaar is door CORONA e.e.a. veranderd. De maatregel "afstand 1,5 meter" nodigt niet uit voor contacten.
Daarom: onze rondgang doen wij dit jaar NIET, donateur worden kunnen jullie echter WEL. Onze dahlia's wachten vanaf 10 augustus op jullie (gaat altijd door).
Over enkele weken valt er een flyer in de bus met daarop de mogelijkheden om donateur te worden.

Wij rekenen ondanks CORONA op veel positieve reacties!

Goede gezondheid toegewenst door :

Jullie vrienden van Groen en Keurig

De Koers van Oers (Juni 2020)

De Koers van Oers is het dorpsblad van Oerle dat 11 x per jaar
gratis huis aan huis wordt bezorgd bij zo'n 1350 huishoudens in Oerle.

Voor vragen of informatie stuur een berichtje naar:

Klik op het logo van de Koers van Oers om de laatste "Koers van Oers" te bekijken.

Weerkaart Veldhoven

Welkom

De website www.oerle.info is van en voor de Oerse gemeenschap en bevat informatie over de verenigingen, buurtschappen en organisaties.
De Stichting Koers van Oers is de beheerder van deze website.
Kunt u een bijdrage leveren of heeft u vragen, stuur dan een berichtje naar: 

Agenda

juli 2020
madiwodovrzazo
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Sponsoren

Albert Heijn Artoli Adviesgroep Coconut Geluidsverzorging De Crom Aannemingsbedrijf De Hoeve Bedrijvencentrum d'n Oerse Have Gasterij 't Dorpsgenot Geitenboerke GLDK advocaten Henri Kox Kapper van der Looy Kolbouw Aannemersbedrijf Leemans Tegelwerken Loodgietersbedrijf Peelen Loon- & Grondverzetbedrijf Gebr. Schoonen Lovano - Kitchen and Bar Martin Flesch Hypotheken en Verzekeringen Schildersbedrijf Robert Segers Severinus: Bijzonder in samenleven! TeCa+ Verhoeven Bakkerij Willem Binnendijk Fotografie

Volg Oerle ook op

Molen Sint-jan gaat open voor bezoek

Per 1 juni zijn de maatregelen vanuit de overheid enigszins versoepeld en daardoor kan de molenaar op vrijdagmiddag en zaterdag van weer rondleidingen geven aan geïnteresseerde bezoeker.
Lees hier verder....

Steun de Koers

We hopen dat u de Koers van Oers (Facebook en Instagram) en natuurlijk onze website www.oerle.info, een warm hart toedraagt en ons een kleine financiële bijdrage wilt leveren. Momenteel draaien we namelijk met verlies, ondanks onze drukke activiteiten met de boekenmarkt.
Onze drukkosten blijven jaarlijks stijgen omdat er steeds meer Oerlenaren bij komen. En wij willen graag onze nieuwe inwoners ook bij Oerle betrekken.
Dus: steun de Koers en maak vrijwillig een bedrag over of vul ons machtigingsformulier in waarmee u jaarlijks een bijdrage levert. Als ieder gezin 11 euro per jaar 'doneert' dan moet dat voldoende zijn om de Koersen te kunnen blijven drukken en de website in de lucht te houden.

Alvast bedankt voor uw bijdrage!

Klik op het formulier om het te kunnen printen!

Statistieken

3 bezoekers online
Vandaag: 59 unieke bezoekers
Deze week: 59 unieke bezoekers
Totaal: 143446 unieke bezoekers
 

Informatie en nieuws svp doorgeven aan

Deze website is tot stand gekomen m.m.v. Provincie Noord-Brabant (IDOP), Gemeente Veldhoven, Wijkplatform Oerle.