Laatste nieuws

Geplaatst op: 05-08-2020

Geplaatst op: 18-07-2020

Geplaatst op: 25-06-2020

Geplaatst op: 21-06-2020

Oers de mooiste

In zijn nieuwste column (in Veldhoven.Nieuws.nl) vraagt Thieu Vlemmix zich af of Oers ‘het mooiste meisje van de klas’ is.

Soms komen we tijdens onze wekelijkse looptocht vanuit de richting Oersebaan. De andere keer doorkruisen we de dorpskern van Oers vanuit de Heerbaan en via de Sint Janstraat. Dan weer lopen we over de Zilverbaan en vervolgen met de nieuwbouw van de Zilverackers. Of, via de Heikantsebaan, waarna we de Paleisstraat links laten liggen om richting Oude Kerkstraat te gaan. Zo, komend vanuit verschillende wegen, krijg je van Oers heel diverse beelden. Mooie beelden, telkens opnieuw. Van welke kant je het ook bekijkt en hoeveel conclusies je ook trekt, aan eentje valt niet te tornen. Die staat voor mij onwrikbaar vast: Oers is de bijna perfecte variant op ‘het mooiste meisje van de klas’ waar iedereen verliefd op wordt. Oers is…‘de mooiste van Veldhoven’. (lees hier meer...)

bron: Veldhoven.Nieuws.nl

De Koers van Oers (Juli 2020)

De Koers van Oers is het dorpsblad van Oerle dat 11 x per jaar
gratis huis aan huis wordt bezorgd bij zo'n 1350 huishoudens in Oerle.

Voor vragen of informatie stuur een berichtje naar:

Klik op het logo van de Koers van Oers om de laatste "Koers van Oers" te bekijken.

Weerkaart Veldhoven

Welkom

De website www.oerle.info is van en voor de Oerse gemeenschap en bevat informatie over de verenigingen, buurtschappen en organisaties.
De Stichting Koers van Oers is de beheerder van deze website.
Kunt u een bijdrage leveren of heeft u vragen, stuur dan een berichtje naar: 

Agenda

augustus 2020
madiwodovrzazo
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Sponsoren

Albert Heijn Artoli Adviesgroep Coconut Geluidsverzorging De Crom Aannemingsbedrijf De Hoeve Bedrijvencentrum d'n Oerse Have Gasterij 't Dorpsgenot Geitenboerke GLDK advocaten Henri Kox Kapper van der Looy Kolbouw Aannemersbedrijf Leemans Tegelwerken Loodgietersbedrijf Peelen Loon- & Grondverzetbedrijf Gebr. Schoonen Lovano - Kitchen and Bar Martin Flesch Hypotheken en Verzekeringen Schildersbedrijf Robert Segers Severinus: Bijzonder in samenleven! TeCa+ Verhoeven Bakkerij Willem Binnendijk Fotografie

Volg Oerle ook op

Molen Sint-jan gaat open voor bezoek

Per 1 juni zijn de maatregelen vanuit de overheid enigszins versoepeld en daardoor kan de molenaar op vrijdagmiddag en zaterdag van weer rondleidingen geven aan geïnteresseerde bezoeker.
Lees hier verder....

Steun de Koers

We hopen dat u de Koers van Oers (Facebook en Instagram) en natuurlijk onze website www.oerle.info, een warm hart toedraagt en ons een kleine financiële bijdrage wilt leveren. Momenteel draaien we namelijk met verlies, ondanks onze drukke activiteiten met de boekenmarkt.
Onze drukkosten blijven jaarlijks stijgen omdat er steeds meer Oerlenaren bij komen. En wij willen graag onze nieuwe inwoners ook bij Oerle betrekken.
Dus: steun de Koers en maak vrijwillig een bedrag over of vul ons machtigingsformulier in waarmee u jaarlijks een bijdrage levert. Als ieder gezin 11 euro per jaar 'doneert' dan moet dat voldoende zijn om de Koersen te kunnen blijven drukken en de website in de lucht te houden.

Alvast bedankt voor uw bijdrage!

Klik op het formulier om het te kunnen printen!

Statistieken

6 bezoekers online
Vandaag: 86 unieke bezoekers
Deze week: 86 unieke bezoekers
Totaal: 144366 unieke bezoekers
 

Informatie en nieuws svp doorgeven aan

Deze website is tot stand gekomen m.m.v. Provincie Noord-Brabant (IDOP), Gemeente Veldhoven, Wijkplatform Oerle.