Laatste nieuws

Geplaatst op: 25-01-2020

Geplaatst op: 25-01-2020

Geplaatst op: 12-01-2020

Geplaatst op: 30-12-2019

HULP GEVRAAGD

Wij (Tienercomite Oerle) zijn dringend op zoek naar mensen die dit jaar willen helpen bij de uitvoer van de braderie. Zoals u wellicht weet wordt de braderie grotendeels gedragen door het bestuur, de tieners en hun ouders. Doordat we al enkele jaren kleine groepen 8 vanaf de basisschool hebben (de aanwas gaat komende jaren gelukkig weer groeien) lopen we tegen een tekort van vrijwilligers aan.

De wetenschap dat deze activiteit door veel mensen een warm hart wordt toegedragen geeft ons de hoop dat middels deze oproep mensen zullen reageren om gedurende de braderie een steentje bij te dragen.

Wij zijn op zoek naar mensen die op 5 April tijdens de braderie en/of 4 April tijdens de opbouw enkele uurtjes zich in willen zetten om dit evenement tot een succes te maken.

Denk hierbij aan kassa, parkeren, horeca, op en afbouw etc.

Vele handen maken licht werk.. Hopelijk kunt u hieraan bijdragen.

Mocht u ons kunnen helpen graag een mailtje sturen naar: braderie@tcoerle.nl dan nemen wij contact met u op.

Alvast bedankt

   

Inzamelen Snuffelmarkt

Ook dit jaar zal er weer een snuffelmarkt aanwezig zijn op de braderie.

Zoals u gewend bent kunt u zaterdag 4 April tussen 11.00 en 14.00 uur uw spullen komen afgeven bij Dorpscentrum d‘Ouw School’. Bent u niet in de gelegenheid om het af te geven dan is er de mogelijkheid dat we het bij u op komen halen. Dit zal dan ook op 4 April gebeuren. Graag dan een mailtje naar josje.slaats@hotmail.com of telefoon 0623517184

Let op: Wij nemen geen meubels en/of vuilnis aan. We zijn op zoek naar spullen die een tweede leven kunnen leiden.

Wij hopen op een mooie geslaagde dag!

Namens het bestuur van TCO

   

De Koers van Oers (Februari 2020)

De Koers van Oers is het dorpsblad van Oerle dat 11 x per jaar
gratis huis aan huis wordt bezorgd bij zo'n 1300 huishoudens in Oerle.

Voor vragen of informatie stuur een berichtje naar:

Klik op het logo van de Koers van Oers om de laatste "Koers van Oers" te bekijken.

Weerkaart Veldhoven

Welkom

De website www.oerle.info is van en voor de Oerse gemeenschap en bevat informatie over de verenigingen, buurtschappen en organisaties.
De Stichting Koers van Oers is de beheerder van deze website.
Kunt u een bijdrage leveren of heeft u vragen, stuur dan een berichtje naar: 

Agenda

februari 2020
madiwodovrzazo
12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829

Sponsoren

Albert Heijn Artoli Adviesgroep Coconut Geluidsverzorging De Crom Aannemingsbedrijf De Hoeve Bedrijvencentrum d'n Oerse Have Gasterij 't Dorpsgenot Geitenboerke GLDK advocaten Henri Kox Kapper van der Looy Kolbouw Aannemersbedrijf Leemans Tegelwerken Loodgietersbedrijf Peelen Loon- & Grondverzetbedrijf Gebr. Schoonen Lovano - Kitchen and Bar Martin Flesch Hypotheken en Verzekeringen Schildersbedrijf Robert Segers Severinus: Bijzonder in samenleven! TeCa+ Verhoeven Bakkerij Willem Binnendijk Fotografie

Volg Oerle ook op

Steun de Koers

We hopen dat u de Koers van Oers (Facebook en Instagram) en natuurlijk onze website www.oerle.info, een warm hart toedraagt en ons een kleine financiële bijdrage wilt leveren. Momenteel draaien we namelijk met verlies, ondanks onze drukke activiteiten met de boekenmarkt.
Onze drukkosten blijven jaarlijks stijgen omdat er steeds meer Oerlenaren bij komen. En wij willen graag onze nieuwe inwoners ook bij Oerle betrekken.
Dus: steun de Koers en maak vrijwillig een bedrag over of vul ons machtigingsformulier in waarmee u jaarlijks een bijdrage levert. Als ieder gezin 11 euro per jaar 'doneert' dan moet dat voldoende zijn om de Koersen te kunnen blijven drukken en de website in de lucht te houden.

Alvast bedankt voor uw bijdrage!

Klik op het formulier om het te kunnen printen!

Statistieken

3 bezoekers online
Vandaag: 4 unieke bezoekers
Deze week: 336 unieke bezoekers
Totaal: 138107 unieke bezoekers