Nieuws

Heeft u nieuws voor Oerle.Info? Stuur uw bericht naar info@oerle.info.

Druk bezocht verkiezingsdebat
Geplaatst op: 21-02-2018

Het verkiezingsdebat dat gisterenavond door DorpsVereniging Oerle werd georganiseerd is zeer goed bezocht. Alle politieke partijen waren vertegenwoordigd en de lijsttrekkers kregen in het begin 3 minuten de tijd om hun politieke programma aan het publiek presenteren. Daarna moesten zij op stellingen reageren met rode en groene kaarten of ze het eens of oneens waren. Na de pauze kreeg het publiek de mogelijkheid vragen aan de lijsttrekkers te stellen. Jammer genoeg konden niet alle vragen behandeld worden. Achter in de zaal werd het hele verkiezingsdebat door cartoonist Peter Koch vastgelegd op grote vellen papier. Onder het genot van een drankje waren de politieke cartoons aan het einde van de avond door iedereen te aanschouwen.

 

Klik op de cartoon

voor een vergroting.

 

 

Vorige Volgende

Agenda

maart 2018
madiwodovrzazo
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Sponsoren

Albert Heijn Artoli Adviesgroep Broeren Das Bouwbedrijf Café Restaurant Oers Gezellig Coconut Geluidsverzorging De Crom Aannemingsbedrijf De Greef Diëtistenpraktijk De Hoeve Bedrijvencentrum d'n Oerse Have Gasterij 't Dorpsgenot Geitenboerke GLDK advocaten Henri Kox Kapper van der Looy Kolbouw Aannemersbedrijf Leemans Tegelwerken Loodgietersbedrijf Peelen Loon- & Grondverzetbedrijf Gebr. Schoonen Martin Flesch Hypotheken en Verzekeringen Oerse Molenbakker Schildersbedrijf Robert Segers Severinus: Bijzonder in samenleven! TeCa+ Toon Luijkx Timmerwerken Verhoeven Bakkerij

Volg Oerle ook op

KLOK VERZETTEN? OUD IJZER BUITEN ZETTEN!Zaterdag 24 maart komt Rijvereniging St. Jan bij u langs om oud ijzer op te halen.
Dit is tevens het weekend dat de klok van winter- naar zomertijd wordt verzet.
Klik hier voor meer informatie

Paaseieren zoeken

Uit in Oers: Geiten-kijk-dagen

Dit jaar worden alweer voor de 12e keer de Geiten-Kijk-Dagen georganiseerd bij ’t Geitenboerke in Oerle (Veldhoven)! Vanaf volgende week verwachten wij dat er zo’n 600 lammetjes geboren gaan worden.
Op zondag 18 februari 2018 is onze eerste geitenkijkdag van dit jaar. 
Lees meer...

Aanspreekpunt Hoogackers


Mijn naam is Marleen de Visser. Ik werk als Sociaal Beheerder Projecten bij Woonstichting ’thuis. Voor bewoners én omwonenden van Hoogackers ben ik het eerste aanspreekpunt. Ik houd me bezig met de toewijzing van de woningen aan de nieuwe huurders.
Daarnaast bewaak ik de leefbaarheid binnen het gebouw  maar ook die van de omgeving.
Heeft u vragen? Mail of bel mij gerust. Ik ben te bereiken via m.devisser@mijn-thuis.nl of 06-12623058.
 
 

Statistieken

1 bezoeker online
Vandaag: 23 unieke bezoekers
Deze week: 23 unieke bezoekers
Totaal: 104518 unieke bezoekers