Nieuws

Heeft u nieuws voor Oerle.Info? Stuur uw bericht naar info@oerle.info.

Stijn Dirks raadt de juiste hoogte van de afvalberg!
Geplaatst op: 23-03-2018

Vrijdagochtend vond de jaarlijkse zwerfvuilactie plaats, een initatief van DorpsVereniging Oerle, Basisschool St. Jan Baptist, Gemeente Veldhoven en Albert Heijn 't Look.

In alle vroegte stond Buurtvereniging De Berkt klaar om in hun buurt zwerfafval op te ruimen. Wat later in de ochtend gingen verschillende dorpsgenoten op pad om in hun eigen buurt en straat van zwerfafval te ontdoen. Ook buurtvereniging 't Koppel en jongens van Severinus waren vertegenwoordigd. Om half 11 mochten de kinderen van basisschool St. Jan Baptist rondom hun school aan de gang. Gewapend met een knijpstok, handschoenen en een vuilniszak hadden ze binnen een uur een enorme berg zwerfvuil verzameld.

Alle ingezamelde vuilniszakken zijn op een grote hoop gegooid. Iedereen mocht de hoogte raden. De hoogte van de afvalberg werd uiteindelijk gemeten op 1 meter en 46 centimeter. Stijn Dirks had het juiste antwoord geraden en ging dus met de prijs aan de haal die werd uitgereikt door Wietse en Bastiaan van Albert Heijn 't Look.

Alle kinderen zijn verrast met een lekkere traktatie en drinken, allemaal gesponsord door Albert Heijn. Al met al was het een zeer geslaagde opruimactie, die volgend jaar zeker herhaald gaat worden!

Klik hier voor meer foto's.

Vorige Volgende

Agenda

december 2018
madiwodovrzazo
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Sponsoren

Albert Heijn Artoli Adviesgroep Broeren Das Bouwbedrijf Café Restaurant Oers Gezellig Coconut Geluidsverzorging De Crom Aannemingsbedrijf De Greef Diëtistenpraktijk De Hoeve Bedrijvencentrum d'n Oerse Have Gasterij 't Dorpsgenot Geitenboerke GLDK advocaten Henri Kox Kapper van der Looy Kolbouw Aannemersbedrijf Leemans Tegelwerken Loodgietersbedrijf Peelen Loon- & Grondverzetbedrijf Gebr. Schoonen Martin Flesch Hypotheken en Verzekeringen Oerse Molenbakker Schildersbedrijf Robert Segers Severinus: Bijzonder in samenleven! TeCa+ Toon Luijkx Timmerwerken Verhoeven Bakkerij

Volg Oerle ook op

Uit in Oers: KOM!


KOM! (Kunst Om Molen) 
Een gratis kerstwandeling vol kunst langs twee locaties rondom
de Oerse molen!
25 december t/m 1 januari 2017
Iedere dag tussen 11 en 17.00 uur.

Klik hier voor meer informatie.
Of download
hier de wandelroute.

Aanspreekpunt Hoogackers


Mijn naam is David Hearn. Ik werk als Buurtbeheerder bij Woonstichting ’thuis. Voor bewoners én omwonenden van Hoogackers ben ik het eerste aanspreekpunt.
Daarnaast bewaak ik de leefbaarheid binnen het gebouw  maar ook die van de omgeving.
Heeft u vragen? Mail of bel mij gerust. Ik ben te bereiken via d.hearn@mijn-thuis.nl of 040 24 99 999.

 

Statistieken

5 bezoekers online
Vandaag: 72 unieke bezoekers
Deze week: 668 unieke bezoekers
Totaal: 118286 unieke bezoekers