Nieuws

Heeft u nieuws voor Oerle.Info? Stuur uw bericht naar info@oerle.info.

Stijn Dirks raadt de juiste hoogte van de afvalberg!
Geplaatst op: 23-03-2018

Vrijdagochtend vond de jaarlijkse zwerfvuilactie plaats, een initatief van DorpsVereniging Oerle, Basisschool St. Jan Baptist, Gemeente Veldhoven en Albert Heijn 't Look.

In alle vroegte stond Buurtvereniging De Berkt klaar om in hun buurt zwerfafval op te ruimen. Wat later in de ochtend gingen verschillende dorpsgenoten op pad om in hun eigen buurt en straat van zwerfafval te ontdoen. Ook buurtvereniging 't Koppel en jongens van Severinus waren vertegenwoordigd. Om half 11 mochten de kinderen van basisschool St. Jan Baptist rondom hun school aan de gang. Gewapend met een knijpstok, handschoenen en een vuilniszak hadden ze binnen een uur een enorme berg zwerfvuil verzameld.

Alle ingezamelde vuilniszakken zijn op een grote hoop gegooid. Iedereen mocht de hoogte raden. De hoogte van de afvalberg werd uiteindelijk gemeten op 1 meter en 46 centimeter. Stijn Dirks had het juiste antwoord geraden en ging dus met de prijs aan de haal die werd uitgereikt door Wietse en Bastiaan van Albert Heijn 't Look.

Alle kinderen zijn verrast met een lekkere traktatie en drinken, allemaal gesponsord door Albert Heijn. Al met al was het een zeer geslaagde opruimactie, die volgend jaar zeker herhaald gaat worden!

Klik hier voor meer foto's.

Vorige Volgende

Agenda

april 2018
madiwodovrzazo
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Sponsoren

Albert Heijn Artoli Adviesgroep Broeren Das Bouwbedrijf Café Restaurant Oers Gezellig Coconut Geluidsverzorging De Crom Aannemingsbedrijf De Greef Diëtistenpraktijk De Hoeve Bedrijvencentrum d'n Oerse Have Gasterij 't Dorpsgenot Geitenboerke GLDK advocaten Henri Kox Kapper van der Looy Kolbouw Aannemersbedrijf Leemans Tegelwerken Loodgietersbedrijf Peelen Loon- & Grondverzetbedrijf Gebr. Schoonen Martin Flesch Hypotheken en Verzekeringen Oerse Molenbakker Schildersbedrijf Robert Segers Severinus: Bijzonder in samenleven! TeCa+ Toon Luijkx Timmerwerken Verhoeven Bakkerij

Volg Oerle ook op

Bloemenactie BIO


 Klik voor een vergrote weergave.

Informatieavond Vekemansfonds

Op donderdag 26 april organiseert het Vekemansfonds een informatie-avond over haar activiteiten in India.

In d’Ouwe School vertellen Riet en Jan van de Ven aan de hand van foto’s over de gerealiseerde projecten die zij tijdens hun bezoek aan India hebben gezien en over de vele kinderen die ze daarbij hebben ontmoet. Zuster Philomena uit India zal eveneens aanwezig zijn en zij zou het fijn vinden om u te ontmoeten.

Aanvang van deze avond: 20.00 uur.

Geïnteresseerden zijn van harte welkom op deze avond.

Vriendelijk verzoek om u aan te melden vóór 20 april bij Susan Broers-van Roosmalen

Email: info@vekemansfonds.nl of tel.: 06-51257215

Klik hier voor meer informatie.

Aanspreekpunt Hoogackers


Mijn naam is Marleen de Visser. Ik werk als Sociaal Beheerder Projecten bij Woonstichting ’thuis. Voor bewoners én omwonenden van Hoogackers ben ik het eerste aanspreekpunt. Ik houd me bezig met de toewijzing van de woningen aan de nieuwe huurders.
Daarnaast bewaak ik de leefbaarheid binnen het gebouw  maar ook die van de omgeving.
Heeft u vragen? Mail of bel mij gerust. Ik ben te bereiken via m.devisser@mijn-thuis.nl of 06-12623058.
 
 

Statistieken

5 bezoekers online
Vandaag: 44 unieke bezoekers
Deze week: 407 unieke bezoekers
Totaal: 107757 unieke bezoekers