Nieuws

Heeft u nieuws voor Oerle.Info? Stuur uw bericht naar info[ANTISPAM]oerle.info.

Stijn Dirks raadt de juiste hoogte van de afvalberg!
Geplaatst op: 23-03-2018

Vrijdagochtend vond de jaarlijkse zwerfvuilactie plaats, een initatief van DorpsVereniging Oerle, Basisschool St. Jan Baptist, Gemeente Veldhoven en Albert Heijn 't Look.

In alle vroegte stond Buurtvereniging De Berkt klaar om in hun buurt zwerfafval op te ruimen. Wat later in de ochtend gingen verschillende dorpsgenoten op pad om in hun eigen buurt en straat van zwerfafval te ontdoen. Ook buurtvereniging 't Koppel en jongens van Severinus waren vertegenwoordigd. Om half 11 mochten de kinderen van basisschool St. Jan Baptist rondom hun school aan de gang. Gewapend met een knijpstok, handschoenen en een vuilniszak hadden ze binnen een uur een enorme berg zwerfvuil verzameld.

Alle ingezamelde vuilniszakken zijn op een grote hoop gegooid. Iedereen mocht de hoogte raden. De hoogte van de afvalberg werd uiteindelijk gemeten op 1 meter en 46 centimeter. Stijn Dirks had het juiste antwoord geraden en ging dus met de prijs aan de haal die werd uitgereikt door Wietse en Bastiaan van Albert Heijn 't Look.

Alle kinderen zijn verrast met een lekkere traktatie en drinken, allemaal gesponsord door Albert Heijn. Al met al was het een zeer geslaagde opruimactie, die volgend jaar zeker herhaald gaat worden!

Klik hier voor meer foto's.

Vorige Volgende

Agenda

maart 2019
madiwodovrzazo
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Sponsoren

Albert Heijn Artoli Adviesgroep Café Restaurant Oers Gezellig Coconut Geluidsverzorging De Crom Aannemingsbedrijf De Hoeve Bedrijvencentrum Diëtistenpraktijk Vivian van Orsouw d'n Oerse Have Gasterij 't Dorpsgenot Geitenboerke GLDK advocaten Henri Kox Kapper van der Looy Kolbouw Aannemersbedrijf Leemans Tegelwerken Loodgietersbedrijf Peelen Loon- & Grondverzetbedrijf Gebr. Schoonen Martin Flesch Hypotheken en Verzekeringen Schildersbedrijf Robert Segers Severinus: Bijzonder in samenleven! TeCa+ Toon Luijkx Timmerwerken Verhoeven Bakkerij

Volg Oerle ook op

KLOK VERZETTEN? OUD IJZER BUITEN ZETTEN!Zaterdag 30 maart komt Rijvereniging St. Jan bij u langs om oud ijzer op te halen.
Dit is tevens het weekend dat de klok van winter- naar zomertijd wordt verzet.
Klik hier voor meer informatie

UIT IN OERS: St. Cecilia met Ge Reinders


Wanneer: 7 april
Waar: in de Schalm
Aanvang: 20.00 uur
Klik hier voor meer informatie
 

Aanspreekpunt Hoogackers


Mijn naam is David Hearn. Ik werk als Buurtbeheerder bij Woonstichting ’thuis. Voor bewoners én omwonenden van Hoogackers ben ik het eerste aanspreekpunt.
Daarnaast bewaak ik de leefbaarheid binnen het gebouw  maar ook die van de omgeving.
Heeft u vragen? Mail of bel mij gerust. Ik ben te bereiken via d.hearn@mijn-thuis.nl of 040 24 99 999.

 

Uit in Oers: Geiten-kijk-dagen

Dit jaar worden alweer voor de 14e keer de Geiten-Kijk-Dagen georganiseerd bij ’t Geitenboerke in Oerle (Veldhoven)! Vanaf volgende week verwachten wij dat er zo’n 1.000 lammetjes geboren gaan worden.
Op zondag 10 maart 2019 is onze eerste geitenkijkdag van dit jaar. 
Lees meer...

Statistieken

4 bezoekers online
Vandaag: 123 unieke bezoekers
Deze week: 123 unieke bezoekers
Totaal: 121777 unieke bezoekers