Nieuws

Heeft u nieuws voor Oerle.Info? Stuur uw bericht naar info[ANTISPAM]oerle.info.

Eervolle vermelding voor Anton Verblackt
Geplaatst op: 19-01-2019

Tijdens het sportgala in theater De Schalm is op vrijdag 18 januari Anton Verblackt de Eervolle vermelding ten deel gevallen. Wethouder Daan de Kort reikte de prijs uit.

Al vrijwel sinds de oprichting in 1961 is hij lid van Judo en jiujitsuvereniging Shizen Hontai en een man met gezag op het gebied van zijn sport. 

Hij blijft bezig via cursussen en trainingen om nieuwe technieken te leren en zijn kennis op peil te houden én over te brengen op zijn leerlingen.

Belangrijker nog is dat hij in staat is om zijn leerlingen zelfvertrouwen te geven tijdens trainingen en wedstrijden. Hij voelt precies aan waar de betreffende sporter in de aanloop naar een evenement en op het moment suprême zelf, behoefte aan heeft. Zijn kracht is dat hij voorziet in de behoefte van de sporter, terwijl deze dat zelf nauwelijks in de gaten heeft. De sporter wordt daardoor in zijn waarde gelaten en zijn zelfvertrouwen neemt enorm toe.

Anton is hoofdtrainer en geeft al jaren les bij de club. Hij heeft vaders en moeders in hun kinderjaren les gegeven en nu geeft hij les aan hun kinderen. Hij is een begrip in Veldhoven en omstreken, een boegbeeld van de vereniging en waarschijnlijk de personificatie van zijn vereniging en haar sport.

 

 


v

Vorige Volgende

Agenda

april 2019
madiwodovrzazo
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Sponsoren

Albert Heijn Artoli Adviesgroep Café Restaurant Oers Gezellig Coconut Geluidsverzorging De Crom Aannemingsbedrijf De Hoeve Bedrijvencentrum Diëtistenpraktijk Vivian van Orsouw d'n Oerse Have Gasterij 't Dorpsgenot Geitenboerke GLDK advocaten Henri Kox Kapper van der Looy Kolbouw Aannemersbedrijf Leemans Tegelwerken Loodgietersbedrijf Peelen Loon- & Grondverzetbedrijf Gebr. Schoonen Martin Flesch Hypotheken en Verzekeringen Schildersbedrijf Robert Segers Severinus: Bijzonder in samenleven! TeCa+ Toon Luijkx Timmerwerken Verhoeven Bakkerij

Volg Oerle ook op

UIT IN OERS: Boergondisch Oers

Aanspreekpunt Hoogackers


Mijn naam is David Hearn. Ik werk als Buurtbeheerder bij Woonstichting ’thuis. Voor bewoners én omwonenden van Hoogackers ben ik het eerste aanspreekpunt.
Daarnaast bewaak ik de leefbaarheid binnen het gebouw  maar ook die van de omgeving.
Heeft u vragen? Mail of bel mij gerust. Ik ben te bereiken via d.hearn@mijn-thuis.nl of 040 24 99 999.

 

Uit in Oers: Geiten-kijk-dagen

Dit jaar worden alweer voor de 14e keer de Geiten-Kijk-Dagen georganiseerd bij ’t Geitenboerke in Oerle (Veldhoven)! Vanaf volgende week verwachten wij dat er zo’n 1.000 lammetjes geboren gaan worden.
Op zondag 10 maart 2019 is onze eerste geitenkijkdag van dit jaar. 
Lees meer...

Statistieken

9 bezoekers online
Vandaag: 103 unieke bezoekers
Deze week: 595 unieke bezoekers
Totaal: 124694 unieke bezoekers