Nieuws

Heeft u nieuws voor Oerle.Info? Stuur uw bericht naar info[ANTISPAM]oerle.info.


Boekenmarkt Oerle trekt steeds meer bezoekers


Geplaatst op: 11-11-2019

Afgelopen weekend waren er weer vele boekenliefhebbers  en vinylfanaten in Oerle te vinden. De Koers van Oers organiseerde voor de vijfde keer een Boekenmarkt in d'Ouw School. Klokslag 13 uur ging de markt open en stroomden de eerste vijftig bezoekers binnen. De markt werd zaterdag zeer goed bezocht en werd er volop verkocht. Als extra attentie werd iedere 50e bezoeker verrast met een mooi boekenpakket. Bovendien konden de bezoekers met de tegoedbonnen die in omloop waren via de sociale media en de Koers van Oers, een gratis boek mee naar huis nemen.

Veel bezoekers gingn met tassen vol, tevreden de deur uit. Sommigen kwamen op zondag terug om nog eens in ruim 650 dozen met boeken te neuzen want tussentijds werden nog veel dezen bijgevuld.

De redactieleden van de Koers van Oers kunnen moe maar tevreden terugkijken op een geslaagd weekend en willen graag alle vrijwilligers hartelijk bedanken voor het sjouwen van de honderden dozen boeken. Hopelijk mogen we volgend jaar weer een beroep op jullie doen!

 

 


Agenda

juli 2020
madiwodovrzazo
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Sponsoren

Albert Heijn Artoli Adviesgroep Coconut Geluidsverzorging De Crom Aannemingsbedrijf De Hoeve Bedrijvencentrum d'n Oerse Have Gasterij 't Dorpsgenot Geitenboerke GLDK advocaten Henri Kox Kapper van der Looy Kolbouw Aannemersbedrijf Leemans Tegelwerken Loodgietersbedrijf Peelen Loon- & Grondverzetbedrijf Gebr. Schoonen Lovano - Kitchen and Bar Martin Flesch Hypotheken en Verzekeringen Schildersbedrijf Robert Segers Severinus: Bijzonder in samenleven! TeCa+ Verhoeven Bakkerij Willem Binnendijk Fotografie

Volg Oerle ook op

Molen Sint-jan gaat open voor bezoek

Per 1 juni zijn de maatregelen vanuit de overheid enigszins versoepeld en daardoor kan de molenaar op vrijdagmiddag en zaterdag van weer rondleidingen geven aan geïnteresseerde bezoeker.
Lees hier verder....

Steun de Koers

We hopen dat u de Koers van Oers (Facebook en Instagram) en natuurlijk onze website www.oerle.info, een warm hart toedraagt en ons een kleine financiële bijdrage wilt leveren. Momenteel draaien we namelijk met verlies, ondanks onze drukke activiteiten met de boekenmarkt.
Onze drukkosten blijven jaarlijks stijgen omdat er steeds meer Oerlenaren bij komen. En wij willen graag onze nieuwe inwoners ook bij Oerle betrekken.
Dus: steun de Koers en maak vrijwillig een bedrag over of vul ons machtigingsformulier in waarmee u jaarlijks een bijdrage levert. Als ieder gezin 11 euro per jaar 'doneert' dan moet dat voldoende zijn om de Koersen te kunnen blijven drukken en de website in de lucht te houden.

Alvast bedankt voor uw bijdrage!

Klik op het formulier om het te kunnen printen!

Statistieken

6 bezoekers online
Vandaag: 59 unieke bezoekers
Deze week: 317 unieke bezoekers
Totaal: 143313 unieke bezoekers
 

Informatie en nieuws svp doorgeven aan

Deze website is tot stand gekomen m.m.v. Provincie Noord-Brabant (IDOP), Gemeente Veldhoven, Wijkplatform Oerle.