Nieuws

Heeft u nieuws voor Oerle.Info? Stuur uw bericht naar info[ANTISPAM]oerle.info.


Toos Senders; Oerlenaar van het jaar


Geplaatst op: 12-01-2020

Tijdens de 'nazit' van de snerttocht is vanmiddag de Oerlenaar van het jaar 2019 bekend gemaakt. Vele mensen hebben Toos Senders genomineerd en daarom is de eer deze keer haar te beurt gevallen. Harry van der Zanden van DorpsVereniging Oerle heeft haar vanmiddag de oorkonde uitgereikt met de volgende mooie woorden:
 
Mensen maken het verschil!
Ze is een duizendpoot voor de Oerse gemeenschap!
Ze treedt niet vaak op de voorgrond, maar is zeker een van de actieve Oerlenaren die het verschil maken. Ze zette zich in als mantelzorger voor meerdere mensen, was jaren bestuurslid van de KVB, bezorgt de Koers van Oers, wint mooie prijzen als lid van bloemenvereniging Groen en Keurig en steekt daar ook nog eens flink de handen uit de mouwen. Ze is meer dan actief bij Stichting Nieuwe Levenskracht, is bestuurslid van Historisch Oerle, collecteert voor Samen Verder, helpt in d’Ouw School en maakt kerststukjes voor half Oerle. Daarom heeft het bestuur van DorpsVereniging Oerle besloten Toos Senders te benoemen tot Oerlenaar van het jaar 2019!!
 

Harry van der Zanden

Een blijverraste Toos Senders
Klik op de foto voor een vergroting.

Toos en oud-Oerlenaar van het jaar René vd Mierden

Foto's: Moniek vd Wildenberg

 

Agenda

april 2020
madiwodovrzazo
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Sponsoren

Albert Heijn Artoli Adviesgroep Coconut Geluidsverzorging De Crom Aannemingsbedrijf De Hoeve Bedrijvencentrum d'n Oerse Have Gasterij 't Dorpsgenot Geitenboerke GLDK advocaten Henri Kox Kapper van der Looy Kolbouw Aannemersbedrijf Leemans Tegelwerken Loodgietersbedrijf Peelen Loon- & Grondverzetbedrijf Gebr. Schoonen Lovano - Kitchen and Bar Martin Flesch Hypotheken en Verzekeringen Schildersbedrijf Robert Segers Severinus: Bijzonder in samenleven! TeCa+ Verhoeven Bakkerij Willem Binnendijk Fotografie

Volg Oerle ook op

Steun de Koers

We hopen dat u de Koers van Oers (Facebook en Instagram) en natuurlijk onze website www.oerle.info, een warm hart toedraagt en ons een kleine financiële bijdrage wilt leveren. Momenteel draaien we namelijk met verlies, ondanks onze drukke activiteiten met de boekenmarkt.
Onze drukkosten blijven jaarlijks stijgen omdat er steeds meer Oerlenaren bij komen. En wij willen graag onze nieuwe inwoners ook bij Oerle betrekken.
Dus: steun de Koers en maak vrijwillig een bedrag over of vul ons machtigingsformulier in waarmee u jaarlijks een bijdrage levert. Als ieder gezin 11 euro per jaar 'doneert' dan moet dat voldoende zijn om de Koersen te kunnen blijven drukken en de website in de lucht te houden.

Alvast bedankt voor uw bijdrage!

Klik op het formulier om het te kunnen printen!

Statistieken

10 bezoekers online
Vandaag: 12 unieke bezoekers
Deze week: 515 unieke bezoekers
Totaal: 140282 unieke bezoekers