Nieuws

Heeft u nieuws voor Oerle.Info? Stuur uw bericht naar info[ANTISPAM]oerle.info.


Artoli Adviesgroep en Nh1816 doneren € 1.000,- aan de Koers van Oers


Geplaatst op: 10-08-2020

Artoli Adviesgroep Verzekeringen & Hypotheken uit Veldhoven komt in actie voor de Koers van Oers. Samen met partner in particuliere schadeverzekeringen, Nh1816 Verzekeringen, doneert het financieel advieskantoor een bedrag van € 1.000,-. Een welkom bedrag in deze moeilijke coronatijd.

Symbolische overhandiging
Op 7 augustus jl. werd een donatie van maar liefst € 1.000,- symbolisch overhandigd aan de penningmeester van de Koers van Oers, de heer Wim Luijkx, door Nh1816 accountmanager Erwin Kruizinga. Een welkom bedrag in deze moeilijke coronatijd, waarin de kosten voor de Koers van Oers hoog oplopen. Veel relaties van Artoli Adviesgroep wonen in Oerle en lezen graag de Koers van Oers. Arie van der Heijden, hypotheekadviseur en mede-eigenaar van het financieel advieskantoor, kent veel van deze relaties persoonlijk heel goed en kwam daarom in actie door een bijzondere aanvraag te doen bij Nh1816 Verzekeringen.

Meteen contact gezocht
“Toen ik in de Koers van Oers over een begrotingstekort las, heb ik meteen contact gezocht met onze partner Nh1816 Verzekeringen”, vertelt Arie.“Deze coöperatieve verzekeraar heeft lokale initiatieven  en maatschappelijke betrokkenheid hoog in het vaandel staan. Ze ondersteunt diverse mooie initiatieven voor het goede doel. Zo geeft Nh1816 een deel van de winst terug aan de maatschappij.”

Donatieplan ‘Samen Betrokken’
Via het donatieplan ‘Samen Betrokken’ heeft de coöperatie Nh1816 € 200.000,- ter beschikking gesteld voor lokale goede doelen en initiatieven ter bestrijding van de effecten door de coronacrisis. Via deze weg kon Artoli Adviesgroep een aanvraag doen voor een donatie voor de Koers van Oers. “Als financieel advieskantoor staan wij midden in de samenleving, net als Nh1816”, vertelt Arie. “We dragen daarom graag ons steentje bij waar dat kan!”

Samenwerking Nh1816 Verzekeringen
We hebben als kantoor hele goede ervaringen met Nh1816”, zegt Lian van Heerebeek, verzekeringsadviseur en mede-eigenaar van Artoli Adviesgroep. “Niet voor niets is deze verzekeraar al 13x (!) als beste schadeverzekeraar beoordeeld door onze brancheorganisatie Adfiz. De donatie aan de Koers van Oers bevestigt nogmaals onze goede samenwerking! We hopen dat onze donatie verder kan bijdragen aan de continuïteit van het prachtige lokale blad de Koers van Oers.”

Meer over Artoli Adviesgroep
Artoli Adviesgroep is opgericht door drie gedreven voormalige bankmedewerkers: Arie van der Heijden, Lian van Heerebeek en Ton van Oorschot. Ondertussen is Ton met pensioen en heeft Harm van Heerebeek het kantoor verder versterkt. Ze staan voor persoonlijke aandacht, vertrouwen en servicegerichtheid als het gaat om financieel advies. Je kunt bij hen terecht voor particuliere en zakelijke verzekeringen, hypotheken en aanvullend pensioen.

www.artoli.nl

Meer over Nh1816 Verzekeringen
Nh1816 is een coöperatieve verzekeraar, gevestigd in Oudkarspel, en onderscheidt zich door een stabiel beleid, innovatieve oplossingen en focus op hoge klanttevredenheid. Nh1816 streeft niet de hoogste winst na maar doet zaken in het belang van haar stakeholders. Vanuit die coöperatieve gedachte wordt een gedeelte van de winst terug gegeven aan de samenleving. Nh1816 staat landelijk in nauw contact met meer dan 700 adviseurs en ruim 430.000 verzekerden.

www.nh1816.nl

 


Agenda

september 2020
madiwodovrzazo
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Sponsoren

Albert Heijn Artoli Adviesgroep Coconut Geluidsverzorging De Crom Aannemingsbedrijf De Hoeve Bedrijvencentrum d'n Oerse Have Gasterij 't Dorpsgenot Geitenboerke GLDK advocaten Henri Kox Kapper van der Looy Kolbouw Aannemersbedrijf Leemans Tegelwerken Loodgietersbedrijf Peelen Loon- & Grondverzetbedrijf Gebr. Schoonen Lovano - Kitchen and Bar Martin Flesch Hypotheken en Verzekeringen Schildersbedrijf Robert Segers Severinus: Bijzonder in samenleven! TeCa+ Verhoeven Bakkerij Willem Binnendijk Fotografie

Volg Oerle ook op

UIT IN OERS: Oers Kermis


De kermis staat op het grasveld naast basisschool Sint Jan Baptist.
Lees hier meer over de Coronamaatregelen
 

Steun de Koers

We hopen dat u de Koers van Oers (Facebook en Instagram) en natuurlijk onze website www.oerle.info, een warm hart toedraagt en ons een kleine financiële bijdrage wilt leveren. Momenteel draaien we namelijk met verlies, ondanks onze drukke activiteiten met de boekenmarkt.
Onze drukkosten blijven jaarlijks stijgen omdat er steeds meer Oerlenaren bij komen. En wij willen graag onze nieuwe inwoners ook bij Oerle betrekken.
Dus: steun de Koers en maak vrijwillig een bedrag over of vul ons machtigingsformulier in waarmee u jaarlijks een bijdrage levert. Als ieder gezin 11 euro per jaar 'doneert' dan moet dat voldoende zijn om de Koersen te kunnen blijven drukken en de website in de lucht te houden.

Alvast bedankt voor uw bijdrage!

Klik op het formulier om het te kunnen printen!

Statistieken

4 bezoekers online
Vandaag: 108 unieke bezoekers
Deze week: 252 unieke bezoekers
Totaal: 146115 unieke bezoekers
 

Informatie en nieuws svp doorgeven aan

Deze website is tot stand gekomen m.m.v. Provincie Noord-Brabant (IDOP), Gemeente Veldhoven, Wijkplatform Oerle.