Nieuws

Heeft u nieuws voor Oerle.Info? Stuur uw bericht naar info[ANTISPAM]oerle.info.


Emma Buijs model voor de Elle!


Geplaatst op: 26-10-2020

Emma Buijs uit Veldhoven schittert als fotomodel in modeblad: ‘Gelukkig niet alleen met de hand in de Elle’

VELDHOVEN - De zestienjarige Emma Buijs uit Veldhoven is net model en werd voor haar eerste opdracht gevraagd voor een reportage in Elle. Tot het moment van verschijning bleef het spannend hoe ze in het blad zou staan. Omdat het om een sieradenlijn ging, had het gekund dat alleen haar hand in beeld zou zijn. (door: Bianca Kuijpers)

Ze kan opgelucht ademhalen want Emma staat vol in beeld. Samen met Golden Retriever Barley Boy die met liefst 146.000 volgers nog wel een stuk populairder is op Instagram. Een fotoshoot in het gerenommeerde Elle, het is de droom van veel meisjes maar Emma zelf blijft er nuchter onder. Als kind deed ze al eens twee klusjes maar daarna stopte ze met modellenwerk. Ook de laatste tijd hield ze verschillende bureaus af. Emma: ,,Ze vroegen of ik foto's wilde maken en doorsturen, maar ik had het te druk met school. Maar toen Sebas me in de lockdown voor de tweede keer benaderde dacht ik: 'het is eigenlijk toch wel heel erg leuk.” Emma staat ingeschreven bij Super Model Management van Sebastiaan van Heusden. ,,Hij vertelde dat er in het begin vooral veel testshoots zouden zijn, dus dit had ik echt niet verwacht.” Naast de sieradenshoot in Elle, werd ze ook gevraagd voor tassenmerk Wandler. 

Lees het hele artikel in het Eindhovens Dagblad


Agenda

december 2020
madiwodovrzazo
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Sponsoren

Albert Heijn Artoli Adviesgroep Coconut Geluidsverzorging De Crom Aannemingsbedrijf De Hoeve Bedrijvencentrum d'n Oerse Have Gasterij 't Dorpsgenot Gastouderopvang Oerle Geitenboerke GLDK advocaten Henri Kox Kapper van der Looy Kolbouw Aannemersbedrijf Leemans Tegelwerken Loodgietersbedrijf Peelen Loon- & Grondverzetbedrijf Gebr. Schoonen Lovano - Kitchen and Bar Martin Flesch Hypotheken en Verzekeringen Schildersbedrijf Robert Segers Severinus: Bijzonder in samenleven! TeCa+ Verhoeven Bakkerij Willem Binnendijk Fotografie

Volg Oerle ook op

Koopavond bij Molen Sint-Jan

Maandag 23 + 30 november Koopavond bij de molen Sint-jan

Waar: Hoogeind 35; 5507PV, Veldhoven (Oerle)
Tijd: 18:30-20:00
Tot maandag
Lees hier verder....

Steun de Koers

We hopen dat u de Koers van Oers (Facebook en Instagram) en natuurlijk onze website www.oerle.info, een warm hart toedraagt en ons een kleine financiële bijdrage wilt leveren. Momenteel draaien we namelijk met verlies, ondanks onze drukke activiteiten met de boekenmarkt.
Onze drukkosten blijven jaarlijks stijgen omdat er steeds meer Oerlenaren bij komen. En wij willen graag onze nieuwe inwoners ook bij Oerle betrekken.
Dus: steun de Koers en maak vrijwillig een bedrag over of vul ons machtigingsformulier in waarmee u jaarlijks een bijdrage levert. Als ieder gezin 11 euro per jaar 'doneert' dan moet dat voldoende zijn om de Koersen te kunnen blijven drukken en de website in de lucht te houden.

Alvast bedankt voor uw bijdrage!

Klik op het formulier om het te kunnen printen!

Statistieken

6 bezoekers online
Vandaag: 31 unieke bezoekers
Deze week: 290 unieke bezoekers
Totaal: 148472 unieke bezoekers
 

Informatie en nieuws svp doorgeven aan

Deze website is tot stand gekomen m.m.v. Provincie Noord-Brabant (IDOP), Gemeente Veldhoven, Wijkplatform Oerle.