Nieuws

Heeft u nieuws voor Oerle.Info? Stuur uw bericht naar info[ANTISPAM]oerle.info.


Online verkoop Boekenmarkt Oerle wordt verlengd!


Geplaatst op: 31-10-2020

Wegens het succes is onze ONLINE verkoop verlengd!!
Het bestelformulier is te vinden op www.oerle.info (niet op Koersvanoers.nl) en evt. via onze Facebookpagina
Boekenmarkt Oerle
 

De eerste online boekenverloop van de Koers van Oers is een succes. De redactie van het maandblad heeft inmiddels besloten ermee door te gaan.

De redactie houdt jaarlijks een tweedaagse boekenmarkt in dorpscentrum d’Ouw School. De opbrengst daarvan maakt het mede mogelijk om elf keer per jaar het dorpsblad huis-aan-huis te laten bezorgen. Door corona kon de boekenmarkt dit jaar niet doorgaan. Het alternatief, een online boekenmarkt, stelt tot tevredenheid.

Deze zaterdag staan redactieleden bij basisschool St. Jan Baptist waar de voorraad boeken en platen in de kelder ligt. Onder een stralend zonnetje komen mensen in tijdsblokken hun bestelling afhalen die in dozen al klaar staan. “Het loopt goed, we hebben dan ook een goed systeem”, zegt redactielid Miranda van Vlerken. “Alle dozen in de kelder zijn genummerd en op categorie gesorteerd. Zo kunnen we bestellingen heel snel vinden. Het opzetten van dit systeem heeft zoveel tijd gekost dat we besloten hebben om ermee door te gaan.” De grootste bestelling telt maar liefst veertig boeken.

Op de Facebookpagina van Boekenmarkt Oerle staan foto’s van de genummerde dozen met boeken. Op www.oerle.info kan een bestelformulier worden ingevuld dat met een druk op de knop bij de redactie terecht komt. De redactie biedt ook de mogelijkheid om via boekenmarkt@koersvanoers.nl boeken op te vragen die (nog) niet op de Facebookpagina staan.


Agenda

december 2020
madiwodovrzazo
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Sponsoren

Albert Heijn Artoli Adviesgroep Coconut Geluidsverzorging De Crom Aannemingsbedrijf De Hoeve Bedrijvencentrum d'n Oerse Have Gasterij 't Dorpsgenot Gastouderopvang Oerle Geitenboerke GLDK advocaten Henri Kox Kapper van der Looy Kolbouw Aannemersbedrijf Leemans Tegelwerken Loodgietersbedrijf Peelen Loon- & Grondverzetbedrijf Gebr. Schoonen Lovano - Kitchen and Bar Martin Flesch Hypotheken en Verzekeringen Schildersbedrijf Robert Segers Severinus: Bijzonder in samenleven! TeCa+ Verhoeven Bakkerij Willem Binnendijk Fotografie

Volg Oerle ook op

Koopavond bij Molen Sint-Jan

Maandag 23 + 30 november Koopavond bij de molen Sint-jan

Waar: Hoogeind 35; 5507PV, Veldhoven (Oerle)
Tijd: 18:30-20:00
Tot maandag
Lees hier verder....

Steun de Koers

We hopen dat u de Koers van Oers (Facebook en Instagram) en natuurlijk onze website www.oerle.info, een warm hart toedraagt en ons een kleine financiële bijdrage wilt leveren. Momenteel draaien we namelijk met verlies, ondanks onze drukke activiteiten met de boekenmarkt.
Onze drukkosten blijven jaarlijks stijgen omdat er steeds meer Oerlenaren bij komen. En wij willen graag onze nieuwe inwoners ook bij Oerle betrekken.
Dus: steun de Koers en maak vrijwillig een bedrag over of vul ons machtigingsformulier in waarmee u jaarlijks een bijdrage levert. Als ieder gezin 11 euro per jaar 'doneert' dan moet dat voldoende zijn om de Koersen te kunnen blijven drukken en de website in de lucht te houden.

Alvast bedankt voor uw bijdrage!

Klik op het formulier om het te kunnen printen!

Statistieken

8 bezoekers online
Vandaag: 31 unieke bezoekers
Deze week: 290 unieke bezoekers
Totaal: 148472 unieke bezoekers
 

Informatie en nieuws svp doorgeven aan

Deze website is tot stand gekomen m.m.v. Provincie Noord-Brabant (IDOP), Gemeente Veldhoven, Wijkplatform Oerle.