Nieuws

Heeft u nieuws voor Oerle.Info? Stuur uw bericht naar info[ANTISPAM]oerle.info.


Omgevingsvisie Veldhoven


Geplaatst op: 15-02-2021

Wij zijn nog volop bezig met het verwerken van de resultaten van de enquete over onze Oerse Dorpsvisie. Het is echter ook belangrijk dat wij Oerlenaren aan de gemeente Veldhoven laten weten wat we zo belangrijk vinden en waarom wij het dorpse karakter willen behouden (verenigingsleven/groen/natuur/geenhoogbouw/geennieuwbouw). Daarom zou het fijn zijn als jullie ook allemaal deze vragenlijst invullen.

De gemeente maakt een omgevingsvisie voor Veldhoven. Deze visie beschrijft wat tot 2040 belangrijke ontwikkelingen zijn voor de omgeving van de gemeente en de leefomgeving van inwoners. En hoe we hiermee om kunnen gaan.
We leggen je graag een aantal uitspraken voor waar je het mee eens of oneens kunt zijn. Bijvoorbeeld: Om de gezondheid in de wijken te bevorderen moet de gemeente de buurt zo inrichten dat lopen of fietsen aantrekkelijk is.
Doe je mee?!
Ga naar https://www.veldhoven.nl/magikwatvragen voor de digitale enquête. De enquête kun je invullen tot en met 28 februari. Het invullen kost je ongeveer 7 minuten.
Hulp nodig?
Wil je graag meedoen, maar heb je moeite met het openen en/of invullen van de enquête? Misschien kan iemand in jouw omgeving je helpen. Lukt dat niet? Bel ons dan op het verkorte telefoonnummer 14 040 en dan zoeken we een oplossing

Agenda

maart 2021
madiwodovrzazo
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Sponsoren

Albert Heijn Artoli Adviesgroep Coconut Geluidsverzorging De Crom Aannemingsbedrijf De Hoeve Bedrijvencentrum d'n Oerse Have Gasterij 't Dorpsgenot Gastouderopvang Oerle Geitenboerke GLDK advocaten Henri Kox Kapper van der Looy Kolbouw Aannemersbedrijf Leemans Tegelwerken Loodgietersbedrijf Peelen Loon- & Grondverzetbedrijf Gebr. Schoonen Lovano - Kitchen and Bar Martin Flesch Hypotheken en Verzekeringen Schildersbedrijf Robert Segers Severinus: Bijzonder in samenleven! TeCa+ Verhoeven Bakkerij Willem Binnendijk Fotografie

Volg Oerle ook op

Pubquiz DVO! DOE MEE!!

WIE weet er alles over Oerle?
WIE kent zijn geschiedenis, weet alles over actualiteiten en sport?
WIE weet waar het bestuur van DVO zijn vakantie doorbrengt en kent zijn klassiekers op gebied van muziek?
DOE MEE met de pubquiz van DVO te vinden op pagina 22 van de koers van Oers.
Natuurlijk zijn er weer leuke Oerse prijzen te winnen!!

Nieuwe bewoners?


Meld het even bij
DorpsVereniging Oerle


Om nieuwe bewoners welkom te heten heeft DorpsVereniging Oerle een Welkomstmap samengesteld met wat algemene informatie over Oerle en alle verenigingen.
Bent u nieuw in Oerle of kent u iemand die hier net is komen wonen? Meld het even bij ons. . Dan zorgen wij ervoor dat de welkomstmap bezorgd wordt.
 ‘Samen staan we sterk!’
Stuur een berichtje naar:

 

Statistieken

10 bezoekers online
Vandaag: 30 unieke bezoekers
Deze week: 187 unieke bezoekers
Totaal: 150859 unieke bezoekers
 

Informatie en nieuws svp doorgeven aan

Deze website is tot stand gekomen m.m.v. Provincie Noord-Brabant (IDOP), Gemeente Veldhoven, Wijkplatform Oerle.