Rabobank Verenigingsprijs 2016

Het is een maatschappelijke tendens dat het steeds moeilijker wordt om aan vrijwilligers te komen. Toch zetten verenigingen, stichtingen en organisaties ondanks dit tekort nog steeds veel verenigingsactiviteiten op. Om onze blijk van waardering te uiten heeft Rabobank Oerle-Wintelre in 2006 de Rabobank Verenigingsprijs in het leven geroepen.

De prijzen
De prijs gaat naar een stichting, vereniging of comité die zich bijzonder heeft ingezet voor de lokale samenleving. Er is een 1e prijs van € 750,- voor Oerle en een 1e prijs van € 750,- voor Wintelre. Aanvullend hierop wordt in beide gemeenschappen een 2e en 3e prijs toegekend van respectievelijk
€ 400,- en € 200,-.

Nominaties
Men kan zich op eigen initiatief aanmelden of derden kunnen een vereniging, stichting of comité aandragen om in aanmerking te komen voor deze prijs. De beoordeling van de nominaties berust bij een door het bestuur van de toenmalige Rabobank Oerle-Wintelre benoemde  autonome jury, die vervolgens de directie van de Rabobank zal adviseren. Voor Oerle is dat de DorpsVereniging Oerle.

Indien een van de juryleden op een of andere wijze betrokken is bij een voorgedragen stichting, vereniging of comité zal deze persoon bij de beoordeling van het betreffende project de grootst mogelijke terughoudendheid betrachten. Het reglement respectievelijk de voorwaarden zijn:

  • De stichting, vereniging of comité is in het werkgebied van de bank gevestigd.
  • De stichting, vereniging of comité heeft zich bijzonder ingezet voor de leefbaarheid van de lokale samenleving.
  • De activiteiten worden voornamelijk uitgevoerd door vrijwilligers.
  • Er mag geen sprake zijn van commerciële doeleinden.
  • De stichting, vereniging of comité houdt een rekening aan bij Rabobank Eindhoven-Veldhoven of wordt klant bij Rabobank Eindhoven-Veldhoven.
  • Geen aanvragen van politieke partijen.

Aanmeldformulier
Iedereen die het verenigingsleven in Oerle een warm hart toedraagt en van mening is dat een bepaalde vereniging, stichting of comité zich bijzonder heeft ingezet voor de Oerse gemeenschap, wordt van harte uitgenodigd het aanmeldformulier in de Koers in te vullen. Of u kunt het formulier via deze link printen en invullen. Het ingevulde formulier kunt u deponeren in de brievenbus van de Koers van Oers bij Dorpscentrum d'Ouw School.

De inschrijving staat open tot 31 december 2016.

U bepaalt samen de winnaar
De jury gaat uit de inzendingen drie verenigingen, stichtingen of comités nomineren voor de Rabobank Verenigingsprijs. De drie genomineerden worden bekend gemaakt tijdens het Tiroler Winterfest van Boergondisch Oers op zaterdagavond 14 januari 2017 in Dorpscentrum d’ Ouw School. Vervolgens gaat u, als inwoner zelf beslissen welke vereniging, stichting of comité de prijs in ontvangst mag nemen.

U wordt van harte uitgenodigd om op zaterdagavond 14 januari 2017 naar d’ Ouw School te komen op het Tiroler Winterfest van Boergondisch Oers. Daar ontvangt u een stembiljet en bepaalt u de winnaar.

Let op! Alle inwoners van Oerle kunnen dus een stichting, vereniging of comité nomineren met behulp van bijgaand nominatieformulier

 

Agenda

augustus 2018
madiwodovrzazo
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Sponsoren

Albert Heijn Artoli Adviesgroep Broeren Das Bouwbedrijf Café Restaurant Oers Gezellig Coconut Geluidsverzorging De Crom Aannemingsbedrijf De Greef Diëtistenpraktijk De Hoeve Bedrijvencentrum d'n Oerse Have Gasterij 't Dorpsgenot Geitenboerke GLDK advocaten Henri Kox Kapper van der Looy Kolbouw Aannemersbedrijf Leemans Tegelwerken Loodgietersbedrijf Peelen Loon- & Grondverzetbedrijf Gebr. Schoonen Martin Flesch Hypotheken en Verzekeringen Oerse Molenbakker Schildersbedrijf Robert Segers Severinus: Bijzonder in samenleven! TeCa+ Toon Luijkx Timmerwerken Verhoeven Bakkerij

Volg Oerle ook op

UIT IN OERS: Vakantieprogramma binnenkort van start!


Ook dit jaar een kei leuk vakantieprogramma voor de basisschool kinderen uit Oerle.
Hier volgen de data van de activiteiten:
Zondag 12 aug Olympische dag
Maandag 13 aug Bobbejaanland
Dinsdag 14 aug Bivak Oerle (1 overnachting)
Dinsdag 14 aug Bivak Veldhoven (2 overnachtingen)
Vrijdag 17 aug Afsluitdag

Kijk in de agenda voor de andere activiteiten of op de site van Vakantieprogramma Oerle.

Wij zijn weer op zoek naar nieuwe Kids!!


Kinderen (uit groep 4t/m7, volgend jaar is dat 5t/m8) kunnen zich vanaf NU aanmelden.
Na de vakantie starten we weer voor een half jaar met nieuwe Kids.
Heeft jouw kind interesse stuur dan een mail naar secretariaat@koersvanoers.nl.
Klik hier voor meer informatie: https://www.oerle.info/Page.aspx…
Delen is fijn!!

Aanspreekpunt Hoogackers


Mijn naam is David Hearn. Ik werk als Buurtbeheerder bij Woonstichting ’thuis. Voor bewoners én omwonenden van Hoogackers ben ik het eerste aanspreekpunt.
Daarnaast bewaak ik de leefbaarheid binnen het gebouw  maar ook die van de omgeving.
Heeft u vragen? Mail of bel mij gerust. Ik ben te bereiken via d.hearn@mijn-thuis.nl of 040 24 99 999.

 

REANIMEREN MOET IEDEREEN LEREN

Statistieken

7 bezoekers online
Vandaag: 18 unieke bezoekers
Deze week: 430 unieke bezoekers
Totaal: 113280 unieke bezoekers