zorgvoorelkaar

 

Zorgvoorelkaar: help een ander!
 
Op 16 april 2013 startte de website Zorgvoorelkaar.com/veldhoven: een online marktplaats voor vrijwillige hulp en professionele zorg. Zorgvoorelkaar is te vergelijken met Marktplaats.nl en Facebook, maar dan gericht op welzijn en zorg. 
 
Iedereen die iets voor een ander wil doen en iedereen die hulp nodig heeft, kan via deze website op een heel gemakkelijke manier met een ander in contact komen. Denk daarbij aan een wandelmaatje, een klusje doen voor iemand die een paar straten verderop woont of op elkaars hond passen tijdens de vakantie. De website is er ook voor maatschappelijke organisaties die vrijwilligers zoeken. 
 
Vraag en aanbod
Via Zorgvoorelkaar.com/veldhoven ziet u wie in uw omgeving hulp of zorg kan gebruiken. Voor één keer of vaker. U kunt zelf kiezen wat u interessant vindt om te doen voor een ander en u kunt direct reageren op een opdracht. Iedereen die (vrijwillige) hulp kan gebruiken op het gebied van welzijn en zorg kan een oproep plaatsen op Zorgvoorelkaar. Het is heel eenvoudig en het is gratis. 
 
Direct aan de slag
1. Ga naar de website www.zorgvoorelkaar.com/veldhoven
2. Bekijk of er een interessante opdracht voor u bij staat. 
3. Ga naar ‘Registreren’ en vul uw gegevens in (dit is vrijblijvend en duurt maximaal 2 minuten).
4. Plaats zelf een oproep of reageer op een opdracht. 
 
Meer weten?
Hebt u vragen over Zorgvoorelkaar? Neem dan contact op met de gemeente Veldhoven via telefoonnummer 14 040 of gemeente@veldhoven.nl. Daarnaast kunt u ook nog steeds bij Stimulans Vrijwilligersbureau terecht voor vrijwilligerswerk of uitleg over Zorgvoorelkaar. U bent van harte welkom op Lange Kruisweg 112 in Veldhoven.

Agenda

februari 2018
madiwodovrzazo
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728

Sponsoren

Albert Heijn Artoli Adviesgroep Broeren Das Bouwbedrijf Café Restaurant Oers Gezellig Coconut Geluidsverzorging De Crom Aannemingsbedrijf De Greef Diëtistenpraktijk De Hoeve Bedrijvencentrum d'n Oerse Have Gasterij 't Dorpsgenot Geitenboerke GLDK advocaten Henri Kox Kapper van der Looy Kolbouw Aannemersbedrijf Leemans Tegelwerken Loodgietersbedrijf Peelen Loon- & Grondverzetbedrijf Gebr. Schoonen Martin Flesch Hypotheken en Verzekeringen Oerse Molenbakker Schildersbedrijf Robert Segers Severinus: Bijzonder in samenleven! TeCa+ Toon Luijkx Timmerwerken Verhoeven Bakkerij

Volg Oerle ook op

VERKIEZINGSDEBAT

Uit in Oers: Geiten-kijk-dagen

Dit jaar worden alweer voor de 12e keer de Geiten-Kijk-Dagen georganiseerd bij ’t Geitenboerke in Oerle (Veldhoven)! Vanaf volgende week verwachten wij dat er zo’n 600 lammetjes geboren gaan worden.
Op zondag 18 februari 2018 is onze eerste geitenkijkdag van dit jaar. 
Lees meer...

Statistieken

4 bezoekers online
Vandaag: 37 unieke bezoekers
Deze week: 817 unieke bezoekers
Totaal: 102116 unieke bezoekers