zorgvoorelkaar

 

Zorgvoorelkaar: help een ander!
 
Op 16 april 2013 startte de website Zorgvoorelkaar.com/veldhoven: een online marktplaats voor vrijwillige hulp en professionele zorg. Zorgvoorelkaar is te vergelijken met Marktplaats.nl en Facebook, maar dan gericht op welzijn en zorg. 
 
Iedereen die iets voor een ander wil doen en iedereen die hulp nodig heeft, kan via deze website op een heel gemakkelijke manier met een ander in contact komen. Denk daarbij aan een wandelmaatje, een klusje doen voor iemand die een paar straten verderop woont of op elkaars hond passen tijdens de vakantie. De website is er ook voor maatschappelijke organisaties die vrijwilligers zoeken. 
 
Vraag en aanbod
Via Zorgvoorelkaar.com/veldhoven ziet u wie in uw omgeving hulp of zorg kan gebruiken. Voor één keer of vaker. U kunt zelf kiezen wat u interessant vindt om te doen voor een ander en u kunt direct reageren op een opdracht. Iedereen die (vrijwillige) hulp kan gebruiken op het gebied van welzijn en zorg kan een oproep plaatsen op Zorgvoorelkaar. Het is heel eenvoudig en het is gratis. 
 
Direct aan de slag
1. Ga naar de website www.zorgvoorelkaar.com/veldhoven
2. Bekijk of er een interessante opdracht voor u bij staat. 
3. Ga naar ‘Registreren’ en vul uw gegevens in (dit is vrijblijvend en duurt maximaal 2 minuten).
4. Plaats zelf een oproep of reageer op een opdracht. 
 
Meer weten?
Hebt u vragen over Zorgvoorelkaar? Neem dan contact op met de gemeente Veldhoven via telefoonnummer 14 040 of gemeente@veldhoven.nl. Daarnaast kunt u ook nog steeds bij Stimulans Vrijwilligersbureau terecht voor vrijwilligerswerk of uitleg over Zorgvoorelkaar. U bent van harte welkom op Lange Kruisweg 112 in Veldhoven.

Agenda

april 2018
madiwodovrzazo
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Sponsoren

Albert Heijn Artoli Adviesgroep Broeren Das Bouwbedrijf Café Restaurant Oers Gezellig Coconut Geluidsverzorging De Crom Aannemingsbedrijf De Greef Diëtistenpraktijk De Hoeve Bedrijvencentrum d'n Oerse Have Gasterij 't Dorpsgenot Geitenboerke GLDK advocaten Henri Kox Kapper van der Looy Kolbouw Aannemersbedrijf Leemans Tegelwerken Loodgietersbedrijf Peelen Loon- & Grondverzetbedrijf Gebr. Schoonen Martin Flesch Hypotheken en Verzekeringen Oerse Molenbakker Schildersbedrijf Robert Segers Severinus: Bijzonder in samenleven! TeCa+ Toon Luijkx Timmerwerken Verhoeven Bakkerij

Volg Oerle ook op

Bloemenactie BIO


 Klik voor een vergrote weergave.

Informatieavond Vekemansfonds

Op donderdag 26 april organiseert het Vekemansfonds een informatie-avond over haar activiteiten in India.

In d’Ouwe School vertellen Riet en Jan van de Ven aan de hand van foto’s over de gerealiseerde projecten die zij tijdens hun bezoek aan India hebben gezien en over de vele kinderen die ze daarbij hebben ontmoet. Zuster Philomena uit India zal eveneens aanwezig zijn en zij zou het fijn vinden om u te ontmoeten.

Aanvang van deze avond: 20.00 uur.

Geïnteresseerden zijn van harte welkom op deze avond.

Vriendelijk verzoek om u aan te melden vóór 20 april bij Susan Broers-van Roosmalen

Email: info@vekemansfonds.nl of tel.: 06-51257215

Klik hier voor meer informatie.

Aanspreekpunt Hoogackers


Mijn naam is Marleen de Visser. Ik werk als Sociaal Beheerder Projecten bij Woonstichting ’thuis. Voor bewoners én omwonenden van Hoogackers ben ik het eerste aanspreekpunt. Ik houd me bezig met de toewijzing van de woningen aan de nieuwe huurders.
Daarnaast bewaak ik de leefbaarheid binnen het gebouw  maar ook die van de omgeving.
Heeft u vragen? Mail of bel mij gerust. Ik ben te bereiken via m.devisser@mijn-thuis.nl of 06-12623058.
 
 

Statistieken

8 bezoekers online
Vandaag: 108 unieke bezoekers
Deze week: 309 unieke bezoekers
Totaal: 107690 unieke bezoekers