Oerlenaar van het jaar

 

OPROEP:
nomineer de
Oerlenaar van het jaar!

 

 

Het bestuur van Dorpsvereniging Oerle kent bijna alle inwoners van Oerle die de afgelopen jaren op vrijwilligersgebied van betekenis zijn geweest voor de Oerse gemeenschap.
Maar graag horen wij van u (onze dorpsgenoten zelf, ouder dan 12 jaar), wie er genomineerd moet worden voor de Oerlenaar van het jaar 2019.

Hoe werkt het?
Vul onderstaand formulier in, voorzien van uw naam en adres en van degene die u wilt nomineren. Daarnaast geeft u een (uitgebreide) omschrijving van zijn of haar activiteiten en de argumentatie waarom zij of hij in aanmerking komt voor ‘Oerlenaar van het jaar’.

Uit deze aanmeldingen en mogelijke eigen kandidaten kiest het bestuur van DorpsVereniging Oerle “De Oerlenaar van het jaar” 2019.
Dit wordt bekend gemaakt op op 12 januari 2020 tijdens de snerttocht.

De aanmeldingen kunnen vóór 31 december 2019 in een gesloten enveloppe afgeleverd worden bij de secretaris van Dorpsvereniging Oerle, St. Janstraat 21a, 5507 NA Oerle .

Klik hier om het nominatieformulier te downloaden of te printen.

Agenda

april 2021
madiwodovrzazo
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Sponsoren

Albert Heijn Artoli Adviesgroep Coconut Geluidsverzorging De Crom Aannemingsbedrijf De Hoeve Bedrijvencentrum d'n Oerse Have Gasterij 't Dorpsgenot Gastouderopvang Oerle Geitenboerke GLDK advocaten Henri Kox Kapper van der Looy Kolbouw Aannemersbedrijf Leemans Tegelwerken Loodgietersbedrijf Peelen Loon- & Grondverzetbedrijf Gebr. Schoonen Lovano - Kitchen and Bar Martin Flesch Hypotheken en Verzekeringen Schildersbedrijf Robert Segers Severinus: Bijzonder in samenleven! TeCa+ Verhoeven Bakkerij Willem Binnendijk Fotografie

Volg Oerle ook op

Leidraad voor DorpsVisie


In de Koers heeft u een korte samenvatting van de uitslag van de enquête kunnen lezen. Deze uitslag is de leidraad voor de verdere vormgeving van de DorpsVisie van Oerle.
De leidraad is al zo goed dat we actuele vraagstukken eruit kunnen kiezen. In overleg met geïnteresseerden (aanmelden kan nog altijd) gaan we dan de komende periode de leidraad vertalen naar acties. Daarvoor is geen uitgewerkte DorpsVisie nodig. Wij zullen de actuele thema’s alvast verzamelen en naar voren brengen tijdens de bijeenkomst (die in oktober wordt gepland) en vervolgens in de discussieavond met het traditionele DVO lijsttrekkersdebat van december.
Lees hier de "Leidraad voor onze DorpsVisie"
Voor vragen en opmerkingen kunt u een berichtje sturen naar:

Wij willen poep-vrij kunnen spelen!

Statistieken

6 bezoekers online
Vandaag: 16 unieke bezoekers
Deze week: 86 unieke bezoekers
Totaal: 151978 unieke bezoekers
 

Informatie en nieuws svp doorgeven aan

Deze website is tot stand gekomen m.m.v. Provincie Noord-Brabant (IDOP), Gemeente Veldhoven, Wijkplatform Oerle.

Baevo