Stichting Nieuwe Levenskracht Oerle

 
Artikel 60 jaar SNL klik op foto.

 De stichting Nieuwe Levenskracht.

  • De doelstelling van deze groep is aandacht en bijstand verlenen aan mensen, individueel of groepsgewijs, die ziek, gehandicapt, in de W.A.O. of eenzaam zijn, en die hierdoor maatschappelijk en/of financieel moeilijkheden ondervinden. Onze afdeling maakt deel uit van de stichting SNL Groot Veldhoven, echter wel met een eigen bestuur en een eigen kas.
  • Wat doet de SNL zoal:
  • Samen met de plaatselijke afdeling van het Rode Kruis en de Zonnebloem verzorgen wij: ziekenbezoek, vaak met een attentie cursussen voor de vrijwilligers de sterken onder ons worden met hun 80e, 85e etc. verjaardag bezocht met een attentie SNL kan binnen haar financiële mogelijkheden vergoedingen toekennen voor reiskosten, voorzieningen, etc. Ook het aanbieden van een vakantie of een Lourdesreis hoort tot deze mogelijkheden.
 
Onze vrijwilligers werven donateurs en houden een enveloppenactie tijdens de Oerse Kermis.
 
I.v.m. de wet op de privacy mag het ziekenhuis ons geen namen verstrekken van zieke Oerlese mensen.
Wij vragen u dan ook aan het bestuur door te geven, wanneer er een familielid, buur of kennis in het ziekenhuis is opgenomen of langdurig ziek is.
 
Contact
Naam Mia van den Wildenberg
Adres St. Janstraat 21a
  5507 NA Veldhoven
Telefoon 040 - 205 25 47
E-mail wildtoon@hotmail.com
 
 

Agenda

februari 2018
madiwodovrzazo
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728

Sponsoren

Albert Heijn Artoli Adviesgroep Broeren Das Bouwbedrijf Café Restaurant Oers Gezellig Coconut Geluidsverzorging De Crom Aannemingsbedrijf De Greef Diëtistenpraktijk De Hoeve Bedrijvencentrum d'n Oerse Have Gasterij 't Dorpsgenot Geitenboerke GLDK advocaten Henri Kox Kapper van der Looy Kolbouw Aannemersbedrijf Leemans Tegelwerken Loodgietersbedrijf Peelen Loon- & Grondverzetbedrijf Gebr. Schoonen Martin Flesch Hypotheken en Verzekeringen Oerse Molenbakker Schildersbedrijf Robert Segers Severinus: Bijzonder in samenleven! TeCa+ Toon Luijkx Timmerwerken Verhoeven Bakkerij

Volg Oerle ook op

VERKIEZINGSDEBAT

Uit in Oers: Geiten-kijk-dagen

Dit jaar worden alweer voor de 12e keer de Geiten-Kijk-Dagen georganiseerd bij ’t Geitenboerke in Oerle (Veldhoven)! Vanaf volgende week verwachten wij dat er zo’n 600 lammetjes geboren gaan worden.
Op zondag 18 februari 2018 is onze eerste geitenkijkdag van dit jaar. 
Lees meer...

Statistieken

4 bezoekers online
Vandaag: 38 unieke bezoekers
Deze week: 818 unieke bezoekers
Totaal: 102117 unieke bezoekers