Stichting Nieuwe Levenskracht Oerle

 
Artikel 60 jaar SNL klik op foto.

 De stichting Nieuwe Levenskracht.

  • De doelstelling van deze groep is aandacht en bijstand verlenen aan mensen, individueel of groepsgewijs, die ziek, gehandicapt, in de W.A.O. of eenzaam zijn, en die hierdoor maatschappelijk en/of financieel moeilijkheden ondervinden. Onze afdeling maakt deel uit van de stichting SNL Groot Veldhoven, echter wel met een eigen bestuur en een eigen kas.
  • Wat doet de SNL zoal:
  • Samen met de plaatselijke afdeling van het Rode Kruis en de Zonnebloem verzorgen wij: ziekenbezoek, vaak met een attentie cursussen voor de vrijwilligers de sterken onder ons worden met hun 80e, 85e etc. verjaardag bezocht met een attentie SNL kan binnen haar financiële mogelijkheden vergoedingen toekennen voor reiskosten, voorzieningen, etc. Ook het aanbieden van een vakantie of een Lourdesreis hoort tot deze mogelijkheden.
 
Onze vrijwilligers werven donateurs en houden een enveloppenactie tijdens de Oerse Kermis.
 
I.v.m. de wet op de privacy mag het ziekenhuis ons geen namen verstrekken van zieke Oerlese mensen.
Wij vragen u dan ook aan het bestuur door te geven, wanneer er een familielid, buur of kennis in het ziekenhuis is opgenomen of langdurig ziek is.
 
Contact
Naam Mia van den Wildenberg
Adres St. Janstraat 21a
  5507 NA Veldhoven
Telefoon 040 - 205 25 47
E-mail wildtoon@hotmail.com
 
 

Agenda

september 2018
madiwodovrzazo
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Sponsoren

Albert Heijn Artoli Adviesgroep Broeren Das Bouwbedrijf Café Restaurant Oers Gezellig Coconut Geluidsverzorging De Crom Aannemingsbedrijf De Greef Diëtistenpraktijk De Hoeve Bedrijvencentrum d'n Oerse Have Gasterij 't Dorpsgenot Geitenboerke GLDK advocaten Henri Kox Kapper van der Looy Kolbouw Aannemersbedrijf Leemans Tegelwerken Loodgietersbedrijf Peelen Loon- & Grondverzetbedrijf Gebr. Schoonen Martin Flesch Hypotheken en Verzekeringen Oerse Molenbakker Schildersbedrijf Robert Segers Severinus: Bijzonder in samenleven! TeCa+ Toon Luijkx Timmerwerken Verhoeven Bakkerij

Volg Oerle ook op

REANIMEREN MOET IEDEREEN LEREN


Vanuit de vergaderingen van de Dorpsvereniging en enkele jeugdorganisaties is meerdere malen het verzoek gekomen om een reanimatiecursus te organiseren. In samenwerking met hen zijn nu opnieuw cursussen gepland in d’Ouw School.
Een cursus bestaat uit twee bij elkaar horende lesmomenten van 2 uur. De cursus wordt gegeven door Bob Groeneveld, hij is aanbevolen door Cordaad en een bevoegd opleider. Het is mogelijk om een certificaat te behalen. De cursus kost 20 euro en is voor eigen rekening.
Misschien is het mogelijk om vanuit je eigen vereniging afspraken te maken over deze kosten. Ook onze jeugd kan hieraan deelnemen.

De data zijn:
Dinsdagmiddag 16 en 30 oktober 2018 om 13.30u en woensdagavond 21 en 28 januari 2019 om 19.30u.

Opgeven via e-mail:
famvandenboomen@onsbrabantnet.nl
Onder vermelding van naam, adres en cursusdag.
Financiële afwerking hoor je na opgave en plaatsing.
Bij voldoende deelname worden meer cursussen gepland.

Marian van den Boomen - de Crom

Aanspreekpunt Hoogackers


Mijn naam is David Hearn. Ik werk als Buurtbeheerder bij Woonstichting ’thuis. Voor bewoners én omwonenden van Hoogackers ben ik het eerste aanspreekpunt.
Daarnaast bewaak ik de leefbaarheid binnen het gebouw  maar ook die van de omgeving.
Heeft u vragen? Mail of bel mij gerust. Ik ben te bereiken via d.hearn@mijn-thuis.nl of 040 24 99 999.

 

Statistieken

5 bezoekers online
Vandaag: 15 unieke bezoekers
Deze week: 15 unieke bezoekers
Totaal: 114536 unieke bezoekers